Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Sinds 01-01-2019 zijn Makelaardij ASSEN en Schonenburg Buiten(ge)woon 1 bedrijf!! Binnenkort gaan we samen verder onder 1 nieuwe naam.

 

Over Makelaardij ASSEN

Even voorstellen...

Makelaardij ASSEN is op 27 oktober 2006 van start gegaan door middel van de overname van een bestaand makelaarskantoor te Assen. Uw makelaar, Henk Assen, is sinds 1999 werkzaam in de makelaardij. Op 14 november 2000 is hij door de rechtbank in Assen beëdigd als makelaar/taxateur o.z.

Het kantoor is lid van de NVM, voor u de garantie dat u met een gekwalificeerd kantoor te maken heeft. Henk Assen is ingeschreven in alle benodigde registers om zich zowel register makelaar als register taxateur te kunnen noemen. Jaarlijks moet er middels permanente educatie voldoende studiepunten worden gehaald om ingeschreven te kunnen blijven in de betreffende registers.

De betrokkenheid bij de NVM is groot, Henk is jaren bestuurslid geweest van de afdeling Drenthe (de laatste 2 jaar als voorzitter), ca. 5 jaar lang heeft hij als examinator gefungeerd voor de mensen die de vaktest voor de makelaardij wilden doen en al ruim 10 jaar is hij lid van de Regionale Commissie Lidmaatschapszaken.

Makelaardij ASSEN is een bewust kleinschalig kantoor, door de korte lijnen heeft u altijd met dezelfde persoon contact.

Kortom: een vertrouwd kantoor!