Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Sinds 01-01-2019 zijn Makelaardij ASSEN en Schonenburg Buiten(ge)woon 1 bedrijf!! Binnenkort gaan we samen verder onder 1 nieuwe naam.

 

Woning kopen Assen

De aankoop van een woning is over het algemeen een van de grootste aankopen in uw leven, waar veel geld mee gemoeid is. Mede daarom is het van groot belang dat dit proces goed verloopt.

Bij ons kantoor staan veel mensen ingeschreven als woningzoekende. Dat kost u niets en geeft geen verplichtingen. Heeft u de woning van uw dromen gevonden, kunt u ons altijd inschakelen voor het begeleiden van de aankoop. Wij gaan dan samen met u de woning bekijken, u kijkt of het inderdaad de woning is die u zoekt, wij kijken naar heel andere zaken zoals naar eventuele bouwkundige gebreken, de juistheid van de vraagprijs, omgevingsfactoren, onderzoek naar eventuele vervuiling enz enz..

Daarna gaan we onderhandelen om tot een bevredigend resultaat te komen. Wordt de woning niet aangekocht, betaalt u ons niets!! Wordt de woning wel aangekocht, dan betaalt u ons een basisbedrag en een percentage van het verschil tussen vraagprijs en koopprijs. Door deze unieke formule betaald u echt nooit te veel voor uw aankoopmakelaar, immers als er weinig af gaat dan betaalt u ons ook weinig! Gaat er veel af dan verdienen wij ook meer, maar het grootste voordeel is voor u omdat niet een te hoge prijs betaalt voor uw woning.

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u bellen met ons kantoor, 0592 - 330 332 of u kunt het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Contact