Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Sinds 01-01-2019 zijn Makelaardij ASSEN en Schonenburg Buiten(ge)woon 1 bedrijf!! Binnenkort gaan we samen verder onder 1 nieuwe naam.

 

LET OP: PROFITEER NU VAN ONZE SCHERPE TARIEVEN!!!

Tijdens een vrijblijvende afspraak zullen wij u een scherp aanbod doen!

Woning verkopen Assen

Uw woning verkopen doet u niet elke dag! Voor de meeste mensen is het een emotionele aangelegenheid waarmee grote bedragen zijn gemoeid en waarbij veel mis kan gaan. Daarom is het altijd belangrijk om een makelaar in te schakelen.

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM en uw makelaar is beëdigd door de rechtbank. Voor u de zekerheid dat u met makelaardij ASSEN een professionele partij in de arm neemt.

Samen met u gaan we bekijken hoe we uw woning het beste kunnen presenteren op de markt (onder andere door plaatsing op www.funda.nl) en wat de juiste prijsstelling is. Hier besteden wij veel aandacht aan, want bij een verkeerde vraagprijs haalt u meestal niet het maximale rendement en is het verkooptraject vaak onnodig lang. Voor ons is hier een adviserende rol weggelegd! Uiteindelijk is het uw huis en uw geld, en bepaalt u dus hoe een en ander gepresenteerd wordt.

U kunt ons bellen voor een vrijblijvend en uiteraard gratis gesprek om de mogelijkheden te bekijken. Tijdens dat gesprek doen wij een waardebepaling van uw woning en leggen wij van A tot Z uit wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een woning. Na afloop laten wij een informatieset bij u achter zodat u een en ander nog eens terug te kunt lezen.

Als u op dit moment nog niet zo ver bent dat u al wilt verkopen, maar wel graag wilt weten wat uw woning op dit moment waard is, dan kunt u ons ook bellen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Wij zijn bereikbaar op 0592 - 33 03 32 maar u kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Contact